فــــانــي لـــار

بيرمينجي ايلنجه بلاگ

فيس بوك ديگر فيلتر نيست

+0 به يه ن

بؤلوم : ايلنجهَ

دبير شوراي عالي فضاي مجازي از تغيير سازماندهي دستگاه‌هاي مسئول در دفاع سايبري كشور و تمركز و واگذار شدن مسئوليت دفاع سايبري به اين شورا خبر داد.

به گزارش فان مهر؛ مهدي اخوان‌بهابادي افزود: قبلا دفاع سايبري كشور به‌طور پراكنده توسط دستگاه‌ها يا سازمان‌هاي جداگانه‌اي انجام مي‌شد و هر سازمان براي خود روش و تشكيلات خاص خود را داشت. به عبارت ديگر، حلقه مفقوده در اين مسئله فرماندهي يكپارچه و هماهنگ بود.

وي اظهار كرد: اما اكنون با تغيير سازماندهي كه صورت گرفته است از اين پس مسئول و متولي دفاع سايبري كشور، شوراي عالي فضاي مجازي به عنوان يك نهاد فراقوه‌اي است. به اين ترتيب اين شورا در زيرمجموعه خود با تشكيل «مركز ملي فضاي مجازي» و سه كميسيون عالي آن، تمامي فعاليت‌هاي دستگاه‌هاي مسئول در امر دفاع سايبري را زيرنظر داشته و هماهنگ مي‌كند. به عنوان مثال سازمان پدافند غيرعامل اكنون به فعاليت خود در زيرمجموعه كميسيون عالي امنيت مركز ملي فضاي مجازي كشور ادامه خواهد داد.

 

 

وي تصريح كرد: ساير سازمان‌ها يا نهادهاي درگير در اين موضوع مانند ناجا، سپاه، وزارت اطلاعات، وزارت ارشاد، وزارت ارتباطات و… كه قبلا به طور مستقل در زمينه دفاع سايبري فعال بودند، اكنون تحت پوشش شوراي عالي و مركز ملي فضاي مجازي كشور فعاليت خواهند كرد.
اخوان‌بهابادي گفت: به اين ترتيب موضوع دفاع و امنيت سايبري كشور داراي يك مديريت يكپارچه و هماهنگ‌ شده كه قطعا توان مقابله با حمله‌هاي سايبري را دوچندان خواهد كرد.

دبير شوراي عالي فضاي مجازي با اشاره به حيطه پوشش و فعاليت اين شورا در فضاي مجازي گفت: اين شورا از اين پس متولي تمامي فعاليت‌هايي است كه در فضاي مجازي انجام مي‌شود. يكي از اين فعاليت‌ها اينترنت و محتواي آن است. مباحث فني، زيرساختي و امنيتي اينترنت نيز در اين حيطه قرار مي‌گيرد. ساير شبكه‌هايي كه در فضاي مجازي فعاليت مي‌كنند مانند شبكه تلفن‌همراه و سرويس‌هاي آن مانند پيامك، بازي‌هاي رايانه‌اي و سرانجام امنيت سايبري توسط اين شورا مديريت مي‌شود.

سياستگذاري‌هاي جديد درباره فيلترينگ
اين مقام مسئول يكي از مهم‌ترين سرفصل‌هاي شوراي عالي فضاي مجازي را سياستگذاري جديد درباره فيلترينگ در اينترنت عنوان كرد و افزود: از اين پس سياستگذاري‌هاي جديد براي فيلترينگ در اين شورا انجام و متمركز مي‌شود. با اين حال كميته تعيين مصاديق جرايم رايانه‌اي همچنان به كار خود ادامه مي‌دهد و مصاديق را مشخص مي‌كند؛ اما سياستگذاري‌ها در شوراي جديد انجام مي‌شود.

وي اظهار كرد: شوراي عالي فضاي مجازي درباره بررسي روش‌ها و سياست‌هاي قبلي درباره فيلترينگ است و هنوز تصميم نهايي براي گردش كار اين موضوع گرفته نشده است، اما آنچه روشن است اين‌كه سياست‌هاي جديد در اين باره ابلاغ خواهد شد و ديگر اين‌كه كميته تعيين مصاديق از اين پس بايد دقيقا مصاديق فيلترينگ را مشخص كرده و مثلا دقيقا بگويند فلان آدرس تخلف كرده است و به چه دليل موجه. سپس موضوع بايد به وزارت ارتباطات اعلام شود.

اخوان بهابادي با اشاره به ماجراي فيلترينگ جي‌ميل و علت آن اظهار كرد: در واقع هيچ برنامه و تصميم كلاني درباره فيلترينگ جي‌ميل وجود نداشت.
موضوع از اين قرار است كه دادستاني تصميم گرفت از انتشار فيلم موهن بر عليه رسول خدا(ص) بر بستر يوتيوب جلوگيري كند و اين را به وزارت ارتباطات اعلام كرد؛ اما وزارت ارتباطات به دليل ناتواني فني اعلام كرد قدرت تفكيك جي‌ميل و يوتيوب را ندارد، لذا هر دو آنها را با هم فيلتر كرد.

دبير شوراي عالي فضاي مجازي افزود: شخصا از اين موضوع ناراحت بودم، چون مردم از يك سرويس‌ عمومي محروم شده بودند و خيلي‌ها كار و بارشان با اين ابزار بود. لذا همان موقع با وزارت ارتباطات و دادستان كل براي حل موضوع تماس گرفتم.

نبايد مانع استفاده از شبكه‌هاي اجتماعي شويم
وي درخصوص شبكه اجتماعي فيسبوك نيز گفت: فيسبوك در اصل يك شبكه اجتماعي است. اگر كار اشتباهي بود كه الان اين همه طرفدار نداشت. اصل موضوع قطعا به يك نياز بشر پاسخ مي‌دهد، لذا ما نمي‌توانيم مانع استفاده از اين شبكه‌ها شويم. برعكس حمايت و تشويق هم مي‌كنيم.

اخوان بهابادي افزود:‌ البته روشن است ما انتقاداتي به برخي شبكه‌هاي اجتماعي خارجي داريم، بدون اين‌كه عضويت در‌ آنها را جرم بدانيم. مردم مجازند از اين شبكه‌ها استفاده كنند. درست است كه الان مسير دسترسي مسدود است اما از نظر قانوني منعي براي استفاده از اين شبكه‌ها نمي‌بينيم.

متن گفت‌وگوي متفاوت جام‌جم با دبير شوراي عالي فضاي مجازي بزودي منتشر خواهد شد.

نكته مهم در رابطه با باز كردن فيس بوك اين است كه فعلا فقط بر روي اينترنت هاي مخابراتي كار ميكند(يعني اينترنت دولتي)–و اينكه نبايد از هيچ موتور جستجويي براي وارد شدن به فيس بوك استفاده كنيد–بايد آدرسِ كاملِ فيس بوك را در نوارِ آدرسِ مرورگر خود وارد كنيد تا بتوانيد وارد اين سايت اجتماعي شويد–منظور از آدرس كامل فيس بوك اين است كه بايد حتما كلمه ي https را در اول عبارت خود وارد كنيد: https://www.facebook.com ميتوانيد همين عبارت را كپي كرده و در نوار جستجوي مرورگر خود وارد كنيد.


یازار : vahidpa چهارشنبه 17 آبان 1391 | باخیش لار (0)

آنا یارپاق

آرشیو

ایلگی

آختاریش

بؤلوم لر

خبر (3)

فتوگراف(عكس) (3)

ديزي و فيلم (2)

آذري موسيقي (4)

ايلنجهَ (7)

یولداش لار

işıqlara doğru qaranlığlardan keç

دوكتــــور جـئــــــري

☜ قـه فـه !

سرگرمي و تفريحي صداي آذربايجان

حباب آريايي

تورك بوجنورد

【ツ】ســــاري قـــولـــو خـــان

عكس هاي داغ روز، خفن، ديدني و جالب

Azelim.com

سون یازیلار

تبريزيم مين فتو گرافلاري

Hadise نين فتوگرافلاري

دانلود آهنگ ChaCha - Dardli Sozlar

دانلود صحنه هاي از سريال Alev Alev

قسمت اول ، دوم و سوم برنامه جالب En Büyük Show

فيس بوك ديگر فيلتر نيست

چين مملكتينين ركورد لاري (ركوردهايي جالب و عجيب از كشور چين)

گوزل قيزلار فتوگراف لاري

آذري رقص موسيقي سي

آذري توي ماهنسي فول آرشيوي

زايمان مخفيانه يك دختر 14 ساله در حمام +عكس

مست شدن دختر دانشجوي ايراني در هند +عكس

دختري كه سرش از تنش جدا شد اما زنده ماند !

زن كاملاً عريان در خيابان هاي اصفهان + تصاوير

سوگيلي فتو گراف لار

آرشيو

آبان 1391

مهر 1391

شهريور 1391

باغلانتی لار

تبريزفان (پرتال آذريها)

تبادل لينك سه طرفه كاملا سئو

درج آگهي رايگان

شرق آي تي

سورغو

سيزين نظريزه بلاگ نجور دي





سایغاج

ایندی بلاق دا :
بو گونون گؤروشو :
دونه نین گؤروشو :
بو آیین گؤروشو :
بوتون گؤروش لر :
یازی لار :
باخیش لار :
یئنیله مه چاغی :

ایمکان لار

RSS 2.0